Proizvodi

//amanetdestilerija.rs/wp-content/uploads/2017/11/nocna-frajla-crna-ribizla.jpg

Liker je tamno ljubičaste , briljant providne boje. Miris je karakterističan, intenzivane i specifične arome  crne  ribizle.Ukus pun, naglašeno voćni, zaokružen, blago kiselkast sa diskretnom biter notom, sa dugom i prijatnom završnicom.Odlično je u koktelima sa penušavcima i džinom. Izuzetno prijatan uz deserte sa bobičavim voćem i čokoladom.

//amanetdestilerija.rs/wp-content/uploads/2017/11/nocna-frajla-mailna.jpg

Liker je transprentne tamno ružičaste boje. Liker transparetne, tamno ružičaste boje, intenzivne i naglašene arome maline. Ukus: Intenzivna i izražena aroma maline, finog balansa slatkosti i voćnih kiselinasa dugom i diskretnom voćnom završnicom. Odlično se slaže u koktelima sa votkom i džinom.

//amanetdestilerija.rs/wp-content/uploads/2017/11/nocna-frajla-divlja-borovnica.jpg

Liker je tamne bordo boje, sa zagasitim prelivima boje rubina.
Ukus je snažno voćni, sa nežno pocrtanom voćnom kiselinom, diskretno zaslađen sa blagom gorko-slatkom notom. Miris je nežan podseća na užitak. Jedinstven doživljaj u čaši. Vrlo je ukusan u svim koktelskim kombinacijama sa brizerima i penušavcima. Žudi ѕa društvom čokoladnih deserata.

//amanetdestilerija.rs/wp-content/uploads/2017/11/nocna-frajla-mailna.jpg

Liker je boje trule višnje u svetlom valeru. Ukus je tipičan voćni, diskretno kiselkast, pun i zaokružen. Miris je intenzivan, svež i karakterističan za višnju. Dobar je pratilac sitnih kolača, čokolade i Švarcvald torte.